iranturi_2

Elektroniset kytkimet

Elektronisilla kytkimillä toteutetaan esim. kaapistojen valaistus tms., kun mekaanisen kytkimen käyttö on hankalaa. Valot syttyvät esim. oven avauksesta tai käden heilautuksella.

Kytkin tarvitsee toimiakseen sopivan virtalähteen ja valonlähteen.

Nadenex on-line shop on nyt LedLife on-line shop.  ->  ledlife.fi/

IR_SW_12V

IR-anturi komeroihin

    1-2 days
  • Tuotekuvaus

Elektroninen kytkin kaapistoihin tai laatikostoon. Kytkin kytkee valot päälle kun ovi tai laatikko avataan. Anturin tunnistusetäisyys max. 50 mm. Toimintaperiaate: infrapunalla toimiva anturi kytkee virrat päälle, kun anturin edessä oleva pinta poistuu. Pintana toimii esim. kaapiston ovi, laatikon etulevy tms. Kun pinta palaa antturin eteen, virta katkeaa.

Anturin kokonaispituus n. 60 mm, korkeus n. 10 mm. Johtimet n. 1.5 m. Toinen johdinpari on syöttöjännitteelle (12 V) ja toinen on ulostulevalle kuormalle (esim. 12 V lednauha). Maksimiteho 20 W, esim. 4.8 W/m olevaa nauhaa max. 4 metriä.

Toimivan paketin aikaansaamiskesi tarvitaan anturin lisäksi virtalähde (12 V) ja lednauhaa. Virtalähteen teho mitoitetaan käytettävän nauhan määrän mukaan.

 

IR_SW_12V_H

IR-anturi, kädenliikkeeseen reagoiva

    1-2 days
  • Tuotekuvaus

Elektroninen kytkin käytettävksi ilman kosketusta vaativaa kytkintä. Kytkin kytkee valot päälle tai pois kun anturin eteen viedään esim. käsi. Anturin tunnistusetäisyys max. 50 mm. Anturin kokonaispituus n. 60 mm, korkeus n. 10 mm. Johtimet n. 1.5 m. Toinen johdinpari on syöttöjännitteelle (12 V) ja toinen on ulostulevalle kuormalle (esim. 12 V lednauha). Maksimiteho 20 W, esim. 4.8 W/m olevaa nauhaa max. 4 metriä.

Toimivan paketin aikaansaamiskesi tarvitaan anturin lisäksi virtalähde (12 V) ja lednauhaa. Virtalähteen teho mitoitetaan käytettävän nauhan määrän mukaan.